SZENT IMRE PLÉBÁNIA
 
 

Közösségi hírekHázasság hete 2017

Házasság hete 2017

Házasságban élni jó. Egy életre igent mondani bátorság és nagy kaland. Kéthetes programsorozatot hirdet a Házasság Hete országos rendezvény keretében Sopronban február 5-18. között.

részletek


Jótékonysági ételosztás

Jótékonysági ételosztás

Plébániánk Karitász csoportja hajléktalan és rászoruló embertársainkat látta vendégül egy ebédre városi összefogás keretében  2017. január 21-én 13.00 órakor a Kristály Üzletház földszintjén az Esélyegyenlőségi Iroda helyiségében.

részletek

Ökumenikus imahét

Ökumenikus imahét

Január 15-én, vasárnap elkezdődött az ökumenikus imahét, amelynek az országos megnyitó istentiszteletét Budapesten, a Kálvin téri református templomban tartották.

részletek

Pásztorjáték 2016

Pásztorjáték 2016

A 2016-os esztendő Szentestéjének délutánja sem telhetett el templomunkban pásztorjáték nélkül. A 16 órakor kezdődő előadásban 45 gyerek vett részt.

részletek

Ferenc pápa béke üzenete

Ferenc pápa béke üzenete

Őszinte békeköszöntéssel fordulok a világ népeihez és nemzeteihez... Békét kívánok minden férfinak, nőnek, kisfiúnak és kislánynak, és imádkozom, hogy Isten képmását lássuk meg minden emberben...

részletek


 • Hirdetések

  PÜNKÖSDVASÁRNAP

  PÜNKÖSDVASÁRNAP

  Hálát adunk a Szentléleknek a bérmálásban kapott kegyelmekért. Imádsággal kérjük, hogy erősítse és tartsa meg a katolikus keresztény hitben a bérmálkozókat.

 • Közösségi hírek

  Szabó Zsolt atya Sopronban

  Szabó Zsolt atya Sopronban

  Szabó Zsolt msp atya, a Szegények Szolgái Misszionáriusok Mozgalom tagja három év után három hét szabadságra érkezett Peruból szülővárosába.