SZENT IMRE PLÉBÁNIA
 
 

Elhunyt Dióssi Kornél atya

Elhunyt Dióssi Géza Kornél OP atya

A Szent Domonkos-rend magyarországi közössége fájdalommal tudatja, hogy a Szent Tádé apostolról elnevezett rendház tagja, Dióssi Géza Kornél OP február 10-én megtért a mennyei Atyához.

Temetése 2017. február 22-én, szerdán, 14.00 órakor lesz a budapesti Új Köztemetőben. Engesztelő szentmisét mutatnak be érte temetése napján 12.00 órakor a budapesti Rózsafüzér Királynéja templomban.

Dióssi Géza 1942. május 15-én született Kolozsvárott, egy négygyermekes család legidősebb gyermekeként. 1944-ben a háborús helyzet miatt a Dióssi család Magyarországra költözött, először Mátranovákra, majd Budapestre. Dióssi Géza a piarista gimnáziumban tanult Budapesten, majd érettségi után Esztergomban és az egri szemináriumban folytatta tanulmányait. 1966. június 19-én szentelték pappá.
                                                                                                      Tovább...

vissza


 • Hirdetések

  PÜNKÖSDVASÁRNAP

  PÜNKÖSDVASÁRNAP

  Hálát adunk a Szentléleknek a bérmálásban kapott kegyelmekért. Imádsággal kérjük, hogy erősítse és tartsa meg a katolikus keresztény hitben a bérmálkozókat.

 • Közösségi hírek

  Szabó Zsolt atya Sopronban

  Szabó Zsolt atya Sopronban

  Szabó Zsolt msp atya, a Szegények Szolgái Misszionáriusok Mozgalom tagja három év után három hét szabadságra érkezett Peruból szülővárosába.