SZENT IMRE PLÉBÁNIA
 
 

ÉVKÖZI 25. VASÁRNAP

1. Kedden (szeptember 25.) 19.00 órakor indul felnőttek részére a szentségekre felkészítő hittan a plébánián.

2. Szerdán (szeptember 26.) 15.30 – 17.00 óra között a Gárdonyi és Lackner iskolák hittanosainak gyóntatása lesz a plébánián.

3. Szerdától kéthetente 17.30 órától Zenés imádságot tartunk taizéi énekekkel a Jézus Szíve templomban.

4. Szeptember 27-től (csütörtök) esténként 18.45 órától mindenki előtt nyitott bibliaórát tartunk a következő vasárnapi evangéliumról. Szeretettel várjuk a Szentírás iránt érdeklődőket.

5. Jövő vasárnap Szentírás vasárnapja lesz. Különös tisztelettel vesszük kézbe a Bibliát, Isten élő szavára figyelünk. Ne csak olvassuk és hallgassuk, hanem váltsuk is tettekre, amire tanít és ösztönöz!

6. Október a Rózsafüzér hónapja, mindenkit hívunk a szentmisék előtt végzett közös imádságra. A Jézus Szíve templomban a hónap folyamán zsolozsma helyett rózsafüzért imádkozunk.

7. Keresztény Szüreti Bált szerveznek október 27-én. Helyszín a Solo Étterem. Részletek a plakáton olvashatók.

8. Továbbra is várjuk a Nagymarosi Ifjúsági Találkozóra középiskolás kortól a jelentkezőket.

9. A jövő hétvégvén tartják a Szent Mihály templom búcsúját. Szombaton 18.00 órakor, vasárnap 9.30 órakor ünnepi szentmisére várják a kedves híveket.

vissza


 • Hirdetések

  ÉVKÖZI 2. VASÁRNAP

  ÉVKÖZI 2. VASÁRNAP

  Január 21-26. között az ökumenikus imahéten a Krisztus-hívők egységéért imádkozunk. A helyszínek és egyéb részletek a plakáton olvashatók.

 • Közösségi hírek

  A SZERETET ÁRAD!

  A Családos szentmisén a gyermekekkel csokoládégyűjtő akciót szerveztünk. Két nagy doboz édesség gyűlt össze. A közösségből néhány szülő ötletelt azon, hogyan tudnának ők is hozzájárulni tárgyi adományokkal szegény sorsú gyermekek karácsonyához. Célzottan, a gyermekek vágyait figyelve igyekeztek segíteni. Az alábbi beszámoló egy csokor azokból az érzésekből, pillanatokból, amikor átadásra kerültek az ajándékok.