SZENT IMRE PLÉBÁNIA
 
 

ÉVKÖZI 5. VASÁRNAP

1. Február 11-e (kedd) a Betegek Világnapja, a Lourdes-i Szűzanya Emléknapja. A Szent Imre templomban a 18.00 órakor kezdődő szentmisében szolgáltatjuk ki a betegek szentségét. Előtte 17.00 órától gyónási lehetőség lesz a gyóntató szobában. A Jézus Szíve templomban február 12-én (szerda) a reggel 7.00 órakor kezdődő szentmisében vehető fel a szentkenet. Előtte 6.30-tól gyónási lehetőség lesz. Azok vehetik fel, akiknek idős kora, vagy tartós betegsége ezt indokolja és szeretnének a betegek szentsége révén a kegyelem által megerősödni.

2. Február 13-án, csütörtökön az esti szentmise után Fatimai imaóra lesz a kápolnában, az 1-es közösségi teremben pedig folytatódnak a bibliaórák.

3. Szombaton 9.00-12.00 óra között bérmálási felkészítő lesz, melyre szeretettel várjuk a fiatalokat!

4. Továbbra is várjuk 15 és 30 év közötti fiatalok jelentkezését a szeptember 18-án a Papp László Sportarénában tartandó ifjúsági estre, a Forráspontra. Jelentkezési lapot a sekrestyében lehet kérni.

5. Az „Eucharistia” című kártyajátékból még néhány darab kapható a sekrestyében 2500 Ft-os áron.

6. Szeretettel ajánljuk a házaspárok és jegyesek figyelmébe a Házasság Hete rendezvénysorozat soproni és fertőszentmiklósi programjait, melyeket a www.profamilia.hu weboldalon találnak. Az esemény záró szentmiséje nálunk, a Szent Imre templomban lesz február 16-án, vasárnap a 10.30 órakor kezdődő családos szentmisén, melynek főcelebránsa Böjte Csaba testvér lesz. Ezen a szentmisén perselyadományaikkal az erdélyi árvamissziót támogathatják.

7. Ökumenikus zenés dicsőítésre várják a Testvéreket február 15-én 15.00 órára a Golgota Gyülekezetbe (Wesselényi u. 24.).

vissza