SZENT IMRE PLÉBÁNIA
 
 

ÉVKÖZI 13. VASÁRNAP

1. Ma a Szentszék javára tartunk ún. “Péter-fillér” gyűjtést, melyet jótékony célra fordítanak.

2. Hálásan köszönjük a körmenetek előkészítésében, a takarításban és a díszítésben segítő testvérek munkáját, és a sok felajánlást.

3. A héten elsőpéntek lesz, a szokott időben tervezem a betegek felkeresését.

4. Szeretettel látunk mindenkit Milkovics Veronika főministrásunk “Színes utakon” c. fotókiállításán, mely a Szent Imre plébánia aulájában július 15-ig tekinthető meg irodai időben, valamint a szentmisék előtt.

5. Július hónaptól a Jézus Szíve templomban a hétköznapi szentmisék előtt újra zsolozsmára várjuk a Kedves Testvéreket.

6. A nyári hittantáborba jelentkezett gyermekek szüleinek a héten elküldtük ímélben a tábori levelet. Aki nem kapta meg, tisztelettel kérjük, hogy jelentkezzen az irodában.

7. A városfelajánlás 20. évfordulója alkalmából a Bánfalvi templomban július 6-án, szombaton 15.00 órakor ünnepi szentmisét tartanak a város papjaival 14.00 órakor körmenet indul az Erzsébet kerttől a szentmisére.

8. Július 6-án, szombaton 16.00-18.00 ökumenikus dicsőítésre várják az érdeklődőket a Sopron Városi Zenepavilonhoz (Lőver krt. 58.)

9. Július 7-én, vasárnap a Szent István templomban 10.00 órakor, a Szentlélek templomban 11.30 órakor, a Szent György templomban 19.30 órakor Méry László újmiséire várják a Kedves Híveket. Részletek a kitett plakáton olvashatók.

10. Továbbra is várjuk a jubiláns házasok győri szentmiséjére a párok jelentkezését.

vissza