SZENT IMRE PLÉBÁNIA
 
 

ÉVKÖZI 6. VASÁRNAP

1. A jövő vasárnap a katolikus iskolák javára tartunk gyűjtést, hálásan köszönjük nagylelkű adományaikat.

2. A héten a felújítási munkák miatt a Jézus Szíve templomban a hétköznapi szentmisék a hittanteremben lesznek. Kivételesen csütörtökön reggel 7.00 órakor is lesz szentmise.

3. Élelmiszercsomagot osztunk a területünkön élő rászorulóknak csütörtökön 16.00-18.00 óra között. Köszönjük az adakozók támogatását és az önkéntesek segítségét.

4. A jövő vasárnap a rózsafüzér társulat litániát és titokcserét tart az esti szentmise előtt 17.40-kor. Márciusban a bűnösök megtéréséért imádkozunk.

5. Az elsőáldozásra készülő hittanosok szüleit szeretettel hívjuk és várjuk megbeszélésre február 27-én (szerdán) 18.00 órakor a Szent Imre templomba.

6. Felhívjuk a Kedves Szülők figyelmét, hogy gyermekeik számára a katolikus hit- és erkölcstan oktatás választása az iskolában hitbeli kötelességük. Március első felében az iskolákban ezzel kapcsolatos tájékoztatók is lesznek.

7. Március 3-ig a Szent Imre templomban lesz látható a Meg nem született gyermekek vándorszobra.

8. Még 4 vasárnapra keresünk a vasárnap esti teázáshoz vendéglátókat. Hálásan köszönjük az eddigi segítők felajánlását és munkáját!

9. A héten péntektől vasárnap délutánig Máriabesnyőn részt veszek az “Út a jegyességig” Konferencián. A szentmisék időpontjai természetesen változatlanok.

10. A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra való felkészülés jegyében a Domonkos Templomban február 24-én a 16.00 órai szentmise után Mészáros Domonkos testvér előadást tart “A beavató szentségek” címmel. Szeretettel várnak mindenkit a domonkos atyák.

vissza