SZENT IMRE PLÉBÁNIA
 
 

ÉVKÖZI 4. VASÁRNAP

1. Köszönjük a karácsonyfák lebontásában, az oltárterítők cseréjében és a takarításban segítő testvérek munkáját.

2. Szombaton 8.00 órától 12 órás szentségimádás lesz a Szent Imre templom kápolnájában. Kérjük a közösségeket és a testvéreket, vállaljanak 1-1 óra szentségőrzést. Jelentkezni a sekrestyében lehet.

3. Február 11-e (hétfő) a Betegek Világnapja. A Szent Imre templomban a 18.00 órakor kezdődő szentmisében szolgáltatjuk ki a betegek szentségét. Előtte 17 órától gyóntatás lesz a gyóntató szobában. Idősek, valamint a tartós betegségben szenvedők részesülhetnek a betegek kenetében.

4. Február 16-tól március 3-ig a Szent Imre templomban lesz látható a Meg nem született gyermekek vándorszobra. Február 16-án (szombat) 10.00 órakor ünnepi szentmise keretében fogadjuk a szobrot, majd Olaj Anett tanúságtételét hallgathatjuk. Aznap 17.00 óráig nyitva lesz a templom, tisztelettel kérjük, hogy a szentségimádásokhoz hasonlóan a szobor őrzésére szíveskedjenek a sekrestyében jelentkezni. A következő hetekben a szentmisékhez kapcsolódóan nyílik lehetőség a szobor megtekintésére. Bízunk benne, hogy minél több olyan embertársunkon segíthet a szobornál eltöltött idő, akiknek vetélése, vagy abortusza volt. A 16-ai szentmisét értük ajánljuk fel.

5. A Győri Hittudományi Főiskola szeretettel várja a győri és szombathelyi képzési központjaiba a papság iránt érdeklődőket, valamint a hittanár és kántor szakok iránt érdeklődőket az intézmény nyílt napjaira. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.

vissza