SZENT IMRE PLÉBÁNIA
 
 

URUNK MEGJELENÉSE, VÍZKERESZT

1. Szenteltvizet a szentmise után, valamint irodai időben lehet vinni, célszerű saját üvegbe tölteni, néhány üveggel pedig palackoztunk. A szentmise végén a Mária szobornál osztjuk a szokásos házszentelési matricát és imádságot. Tisztelettel kérjük, hogy most, első körben minden jelenlévő család csak egyet vigyen, hogy minden szentmise végén tudjunk adni a híveknek. További családtagoknak, szomszédoknak az irodai időben lehet kérni, abban az esetben, ha maradt.

2. Kéthetente szerdán Taizéi imaórát tartunk 17.30 órakor a Szent Imre templom kápolnájában, hetente csütörtökönként a szentmise után az 1-es közösségi teremben bibliaórára várjuk a Kedves Híveket.

3. Szombaton 8.00 órától 12 órás szentségimádás lesz a Szent Imre templom kápolnájában. Kérjük a közösségeket és a testvéreket, vállaljanak 1-1 óra szentségőrzést. Jelentkezni a sekrestyében lehet.

4. Jövő vasárnap este a szentmise után Fatimai imaóra lesz.

5. Plébániánk saját forgathatós falinaptára, valamintDomokos Etelka verseskötete az asztalnál továbbra is megvásárolható.

6. A Jézus Szíve templom padjainak felújítása miatt átmenetileg a hétköznapi szentmisék a hittanteremben, a szombat este 18.00, valamint a vasárnap 7.30-as szentmisék a Szent Imre templomban kerülnek megtartásra. Köszönjük a Kedves Hívek megértését.

7. Tisztelettel kérjük, hogy akik a jövő évben házasságot szeretnének kötni templomainkban, mielőbb jelezzék, hogy tudjuk tervezni a felkészítésüket!

vissza


 • Hirdetések

  ÉVKÖZI 2. VASÁRNAP

  ÉVKÖZI 2. VASÁRNAP

  Január 21-26. között az ökumenikus imahéten a Krisztus-hívők egységéért imádkozunk. A helyszínek és egyéb részletek a plakáton olvashatók.

 • Közösségi hírek

  A SZERETET ÁRAD!

  A Családos szentmisén a gyermekekkel csokoládégyűjtő akciót szerveztünk. Két nagy doboz édesség gyűlt össze. A közösségből néhány szülő ötletelt azon, hogyan tudnának ők is hozzájárulni tárgyi adományokkal szegény sorsú gyermekek karácsonyához. Célzottan, a gyermekek vágyait figyelve igyekeztek segíteni. Az alábbi beszámoló egy csokor azokból az érzésekből, pillanatokból, amikor átadásra kerültek az ajándékok.