SZENT IMRE PLÉBÁNIA
 
 

ADVENT 1. VASÁRNAPJA

1. Minden adakozó testvérünknek hálásan köszönjük, hogy a karitász gyűjtés alkalmával 685.000 Ft-ot adtak össze a tűzkárosult házaspárnak, a plébánia pénztárából ezt az összeget 700.000 Ft-ra kerekítettük, melynek átadása folyamatban van. Egyúttal megköszönjük mindazoknak, akik ebben az évben rendezték egyházi hozzájárulásukat, valamint rendszeres persely- és egyéb adományaikkal támogatták a plébániát.

2. A Szent Imre templom padfűtésének korszerűsítése hosszas előkészületek és egyeztetések után az ígéret szerint a hét második felében megtörténik.

3. Adventben hétfőtől péntekig hajnali szentmisék (rorate) lesznek 6.00 órakor a Jézus Szíve templomban. A szentmisék utáni zsolozsma alatt alkalom lesz szentgyónásra.

4. December 8-án (szombat) 12.00 órakor a Szeplőtelen Fogantatás Tiszteletére imaórát tartunk a Szent Imre templom kápolnájában, este 18.00 órakor a Jézus Szíve templom búcsúi szentmiséjét tartjuk, hiszen a templom titulusa a Szeplőtelen Fogantatás.

5. Szeretettel kérjük, hogy akik szeretnének jövő évi újságokat előfizetni, az asztalon található jelentkezési lapon december 14-ig jelezzék a teljes összeg befizetésével.

6. Plébániánk saját forgathatós falinaptára a hét folyamán elkészül.

7. December 2-án 17.00 órakor az első jereváni adventi gyertyagyújtási ünnepségre várnak mindenkit a Teleki Pál u. 20. sz. előtti térre. Részletek a kitett plakáton olvashatók.

8. A Házas Hétvége Mozgalom soproni csoportja szervezésében december 7-én este 6 órakor az Orsolyita templomban tartott szentmisén lelki örökbefogadásra nyílik lehetőség, mellyel 9 hónapon keresztül kísérhetjük egy megfogant magzat életét. Részletek a kitett plakáton találhatók.

9. December 16-án 18.00 órakor a Julianeum énekkar Adventi hangversenye lesz a Szent Margit templomban.

vissza