SZENT IMRE PLÉBÁNIA
 
 

ÉVKÖZI 31. VASÁRNAP

1. Minden testvérünknek köszönjük a Szent Imre templom búcsújához nyújtott segítségét: a templom takarítását és díszítését, a kórus zenei szolgálatát, a felajánlott süteményeket és az ünnepre szánt adományokat. Külön köszönjük a boldog Brenner János vértanú csontereklyéjének elhelyezéséhez kialakított hely megvalósításának munkáját.

2. November 5-én (hétfő) 18.00 órakor a város papságával ünnepi szentmise keretében kerül sor boldog Brenner János vértanú csontereklyéjének átadására a Szent Imre templom számára. Az ünnepi szentmisét Császár István általános püspöki helynök, a Szombathelyi Székesegyház plébánosa celebrálja, aki Brenner János boldoggá avatási eljárásában jegyzőként tevékenykedett.

3. November 6-án (kedd) az esti szentmise elmarad.

4. A Jézus Szíve templomba egy fő díszítő, segítő jelentkezését várjuk!

5. A vasárnap esti szentmisék utáni teázás lebonyolításához szeretettel kérjük a közösségek és családok jelentkezését a szabad helyekre.

6. Jövő évi egylapos falinaptár 100 Ft-os egységáron vásárolható a hátsó asztalnál.

7. November 17-én (szombat) 12 órás szentségimádás lesz a Szent Imre kápolnájában. Szeretettel kérjük a közösségeket és a testvéreket, hogy vállaljanak 1-1 óra szentségőrzést. Jelentkezni a sekrestyében lehet.

8. A soproni Szent Orsolya Gimnáziumban beiskolázási tájékoztatóra várják az érdeklődőket november 12-én 17.00 órakor, nyílt tanítási napra november 21-én 8.00-11.00 óráig. Részletes tájékoztató a plakáton, illetve a www.sztorsolya.hu weboldalon olvasható.

vissza