SZENT IMRE PLÉBÁNIA
 
 

ÉVKÖZI 30. VASÁRNAP

1. Hálásan köszönjük a kedves hívek missziók javára adott 278.135 Ft adományát.

2. Hálásan köszönjük a szombati kerti munkában segítők fáradozását.

3.Kedden 11.00 órakor a Szent Mihály temető bejáratától indulva a Megváltós Nővérek sírjainál imádkozunk és helyezzük el a megemlékezés koszorúit.

4. November 1-jén, Mindenszentek parancsolt ünnepe lesz, ezért vasárnapi miserendet tartunk a családos szentmisét kivéve. A halottakért végzett könyörgés a Szent Imre templomban november 1-jén az esti szentmise után, a Jézus Szíve templomban halottak napján a reggeli szentmise után lesz.

5. November 2-án a Szent Imre templomban az esti szentmise után a Jézus Szíve családok szentségimádása elmarad.

6. November 2-án (halottak napján) 9.00 órakor a Szent Mihály templom felújítása miatt a temető ravatalozójában lesz szentmise az ott eltemetett lelkipásztorokért, szerzetesekért, szerzetesnővérekért.

7. A Szent Imre templom búcsúját november 4-én (vasárnap) 9.00 órakor kezdődő szentmisében ünnepeljük. A szentmise szónoka Méry László diakónus lesz. Szeretettel hívunk mindenkit erre a kiemelkedő közösségi eseményre. Ezen a napon a 10.30 órai családos szentmise elmarad.

Szeretettel kérjük a családokat, hogy süteménnyel járuljanak hozzá az ünnepünkhöz. A süteményeket pénteken 9.00-12.00 óra között, vasárnap pedig 7.00 órától tudjuk fogadni az aulában.

8. November 5. (hétfő) 18.00 órakor a város papságával ünnepi szentmise keretében kerül sor boldog Brenner János vértanú csontereklyéjének átadására a Szent Imre templom számára. Az ünnepi szentmisét Császár István általános püspöki helynök, a Szombathelyi Székesegyház plébánosa celebrálja, aki Brenner János boldoggá avatási eljárásában jegyzőként tevékenykedett.

9. November 1-jén az iroda zárva tart.

10. Újra lesz teázás a vasárnap esti szentmisék után. Szeretettel kérjük ezek lebonyolításához a közösségek és családok jelentkezését.

11. Felekezetközi dicsőítést tartanak minden hó első szombatján az egyes keresztény felekezeteknél. November 3-án 16.00 órakor a Szent Orsolya templomban kerül erre sor!

vissza