SZENT IMRE PLÉBÁNIA
 
 

ÉVKÖZI 24. VASÁRNAP

1. A múlt vasárnap boldoggá avatták Eppinger Mária Alfonza anyát, az ünnepi szentmisében közbenjárását kértük a soproni hívekért is. A héten csináltattunk szentképet, a szentmise végén a kijáratnál osztjuk, mindenki annyit vigyen, amennyit szét tud osztani szerettei között, így is terjesszük az új boldog tiszteletét városunkban!

2. A Jézus Szíve templom takarításban résztvevő testvéreknek hálásan köszönjük a segítségét.

3. Csütörtökön (szept. 20.) 16.00-18.00 óra között élelmiszercsomagot osztunk a területünkön élő rászorulóknak. Köszönjük az adományokat.

4. Szombaton (szept. 22.) reggel 8.00 órától 12 órás szentségimádás lesz a Szent Imre templom kápolnájában. Kérjük a közösségeket és a testvéreket, vállaljanak 1-1 óra szentségőrzést. Jelentkezni a sekrestyében lehet.

5. Szeptember 22-én, szombaton társadalmi munkára szeretnénk kérni körülbelül 25-30 főt a plébániára reggel 8-ra, láncba állva a maradék cserepek, hófogók padlásra juttatásához.

6. Szeptember 26-tól (szerda) kéthetente 17.30 órától Zenés imádságot tartunk taizéi énekekkel a Jézus Szíve templomban.

7. Szeptember 27-től (csütörtök) esténként 18.45 órától mindenki előtt nyitott bibiliaórát tartunk a következő vasárnapi evangéliumról. Szeretettel várjuk a Szentírás iránt érdeklődőket.

8. A plébániai segítők és a ministránsok számára szeretnénk az éves jutalom-zarándoklatot megszervezni, mindkét csapattal Boldog Brenner János nyomába szegődünk, fő úti célunk Szentgotthárd, Rédics és Szombathely. A ministránsoknak október 22-én, hétfőn, a segítőknek október 23-án, kedden lesz a zarándoklat. Jelentkezési lap az újságos asztalon található. Szeptember végéig várjuk a jelentkezőket.

9. Szeptember 21-én (péntek) az iroda kivételesen zárva tart. Miseszándékokat előjegyezni a 2019-es évre október 2-től lehet.

vissza