SZENT IMRE PLÉBÁNIA
 
 

ÉVKÖZI 17. VASÁRNAP

1. Jövő héten hétfő-péntek között lesz a napközis hittantábor. Hétfőn 9.00 órakor lesz a tábornyitó szentmise a  Szent Imre templomban. Táborzáró szentmise csütörtökön 18.00 órakor lesz.

Pénteken a táborozó gyerekek Szombathelyre kirándulnak.


2. Németh István plébános atya  augusztus 4-én és 5-én tartja bemutatkozó szentmiséit.


3. Az új plébános a római Ministránstalálkozóra kíséri az egyházmegye ministránsait, ezért a betegek elsőpénteki gyóntatása és áldoztatása augusztusban elmarad. Szeptember 7-én látogatja meg először Németh István atya a betegeinket.


4. A szemináriumi konkurzuson plébániánkról felvételt nyert Patocskai Gergely. Ősszel Hencz Márton másodéves kispapunkkal együtt ketten készülnek plébániánkról a papságra. Kérjük a kedves testvéreket imádkozzanak értük és új papi hivatásokért.


5. Szeretettel kérjük plébániánk segítőit, hogy a nyilvántartás frissítése céljából augusztus 3-ig az irodában személyesen vagy telefonon jelezzék, hogy milyen kulcs vagy belépő kártya van náluk, és milyen feladatot látnak el.


6. Hálásan köszönjük mindazok segítségét, akik a költöztetésben mindkét plébánosnak segítettek.


7. Augusztus 7-10-ig (kedd-péntek) nem lesznek szentmisék a Jézus Szíve és a Szent Imre templomban. A plébánia irodája a megszokott időben nyitva tart.

vissza