SZENT IMRE PLÉBÁNIA
 
 

ÉVKÖZI 16. VASÁRNAP

1. Szent Kristóf ünnepéhez kapcsolódóan, július 22-én (vasárnap) a 9.00 és a 18.00 órai szentmisék után megáldjuk a járműveket a plébánia parkolójában.


2. Szent Joakimnak és Szent Annának, Jézus nagyszüleinek az ünnepe alkalmából megáldjuk a nagyszülőket július 26-án (csütörtök) a szentmise végén.


3. Szombaton reggel 8.00 órától 12 órás szentségimádás lesz a Szent Imre templom kápolnájában. Kérjük a közösségeket és a testvéreket, vállaljanak 1-1 óra szentségőrzést. Jelentkezni a sekrestyében lehet.


4. A rózsafüzér társulat titokcseréje lesz jövő vasárnap. Az esti szentmise előtt 17.40-kor litániát imádkozunk. (Augusztusi imaszándék: szülőkért).


5. Szeretettel kérjük plébániánk segítőitől, hogy a nyilvántartás frissítése céljából, augusztus 3-ig az irodában személyesen vagy telefonon jelezzék, hogy milyen kulcs, vagy belépő kártya van náluk és milyen feladatot látnak el. 


~ ~ ~


6. Németh István plébános atya  augusztus 4-én a Jézus Szíve templomban,  5-én Szent Imre templomban tartja bemutatkozó szentmiséit.
Július 25-én (szerda) 18.00 óra után segítséget kér a költöztetésben a plébánián.


7. Plébániánk közösségeitől 2018. július 29-én a vasárnapi szentmiséken köszönök el.
Kálmán Imre plébános


~ ~ ~


8. Július 30-tól augusztus 3-ig. (hétfő-csütörtök) között lesz a napközis hittantábor, amelyen 45 gyermek vesz részt. Tízóraira, ebédre és uzsonnára örömmel fogadunk felajánlásokat.  (Kérjük, ezeket az irodában előre jelezni). 


~ ~ ~


9. Szeptember 1-jén, szombaton 10.00 órakor tartják a győri Székesegyházban a jubiláns házaspárok szentmiséjét, akik 5-10-15-20… évvel ezelőtt kötöttek szentségi házasságot. Akik szeretnének részt venni az ünneplésben, a házasságkötés idejét, a házasfelek nevét, a feleség leánykori nevét kérjük megadni az irodában július 27-ig.

vissza