SZENT IMRE PLÉBÁNIA
 
 

ÉVKÖZI 13. VASÁRNAP

1. A mai vasárnap a Szentszék javára tartunk gyűjtést. Köszönjük a hívek adományait.


2. Július hónaptól újra zsolozsmára hívjuk a kedves testvéreket a Jézus Szíve templomba. A hétköznapi szentmisék előtt, 6.30 órakor kezdjük az imádságot.


3. Július 10-13-ig (kedd-péntek) nem lesznek szentmisék a Jézus Szíve és a Szent Imre templomban. A plébánia irodája a szokott időben nyitva tart.


~ ~ ~


4. Elsőpénteken, július 6-án meglátogatom otthonaikban a betegeket. Imádkozzunk értük, hogy türelemmel viseljék keresztjeiket.
Kálmán Imre plébános 


~ ~ ~


5. Élő Rózsafüzér gyalogos zarándoklatra hívják a testvéreket Sarlós Boldogasszony hetében, 2018. július 7-én, szombaton Bánfalvára. Gyülekező az Erszébet-kertnél 13.45 órakor. A városfelajánlási szentmise 15.00 órakor kezdődik Sopronbánfalván a Karmelita templomban.


6. Szeptember 1-jén, szombaton 10.00 órakor tartják a győri Székesegyházban a jubiláns házaspárok szentmiséjét, akik 5-10-15-20… évvel ezelőtt kötöttek szentségi házasságot. Akik szeretnének részt venni az ünneplésben, a házasságkötés idejét, a házasfelek nevét, a feleség leánykori nevét kérjük megadni az irodában július 27-ig.

vissza