SZENT IMRE PLÉBÁNIA
 
 

ÚRNAPJA

1.Június hónapban a Jézus Szíve templomban szentmisék előtt 10 perccel litániát imádkozunk.


2. Pénteken (június 8.) Jézus Szíve főünnepén miserend változás lesz: a Szent Imre templomban 7.00 órakor, a Jézus Szíve templomban 18.00 órakor lesz szentmise, azt követően a Jézus Szíve Családok  szentségimádását tartjuk.


3. Június 10-én (vasárnap) a Jézus Szíve templomban 10.30 órakor tartjuk az ünnepi szentmisét és a Jézus Szíve körmenetet. (A 7.30 órai szentmise elmarad). Kérjük a testületi tagokat és a segítőket, hogy a szentmise előtt fél órával érkezzenek a sekrestyébe. Ministránspróbát tartunk pénteken 16.00 órakor a Jézus Szíve templomban.


4. Hálásan köszönjük a körmenetek előkészítésében, a takarításban és a díszítésben segítő testvérek munkáját.


5. Dr. Veres András megyéspüspök úr június 16-án 10.00 órakor a Győri Székesegyházban áldozópappá szenteli Holpár István Balázs diakónust, valamint diakónussá szenteli Both Zoltánt, Méry Lászlót és Varga Gábort a Győri Egyházmegye szolgálatára.
Holpár István Balázs június 17-én (vasárnap) 16.00 órakor mutat be újmisét a soproni Szent István templomban. 


~ ~ ~


6. Böjte Csaba testvér részvételével és gyermekotthonai javára “Adj örömmel!” mottóval szeretetnap lesz Győrben június 10-én.


7. Bindes Ferenc atya július 1-jén 17.00 és 19.30 órakor a Szent György templomban mutat be gyémántmisét.

vissza


 • Hirdetések

  ÉVKÖZI 2. VASÁRNAP

  ÉVKÖZI 2. VASÁRNAP

  Január 21-26. között az ökumenikus imahéten a Krisztus-hívők egységéért imádkozunk. A helyszínek és egyéb részletek a plakáton olvashatók.

 • Közösségi hírek

  A SZERETET ÁRAD!

  A Családos szentmisén a gyermekekkel csokoládégyűjtő akciót szerveztünk. Két nagy doboz édesség gyűlt össze. A közösségből néhány szülő ötletelt azon, hogyan tudnának ők is hozzájárulni tárgyi adományokkal szegény sorsú gyermekek karácsonyához. Célzottan, a gyermekek vágyait figyelve igyekeztek segíteni. Az alábbi beszámoló egy csokor azokból az érzésekből, pillanatokból, amikor átadásra kerültek az ajándékok.