SZENT IMRE PLÉBÁNIA
 
 

SZENTHÁROMSÁG VASÁRNAPJA

1. Június hónapban a Jézus Szíve templomban szentmisék előtt 10 perccel litániát imádkozunk.


2. Június 2-án (szombat) a Szent Imre templomban 12 órás szentségimádás lesz. 
A 2020-as Nemzetközi Eukarisztikus Kongresszusért imádkozva 17.00-18.00 óra között bekapcsolódunk a világméretű szentségimádásba.


3. A Jézus Szíve családok imaóráját június 2-a helyett június 8-án (péntek) a 18.00 órai szentmise után tartjuk a Jézus Szíve templomban.


4. Az Úrnapi körmenet június 3-án a 9.00 órai szentmise után lesz. Az elsőáldozó kislányokat kis kosárral virágszirom hintésre kérjük.
A körmenet előkészítéséhez június 2-án (szombaton) 16.30 órakor  várunk mindenkit a sátrak felállításához és ekkor fogadjuk a virágszirmokat. Június 3-án 6.00 órakor főleg hölgyek segítségét kérjük a sátrak díszítéséhez. 


5. A második félévi újság előfizetéseket június 6-ig lehet leadni az irodában. Űrlapok a templom bejáratánál találhatók. Kérjük, azok is adják le a megrendeléseiket, akik eddig is előfizetők voltak. 


6. A Jézus Szíve templomban június 2-án templomtakarítás lesz. Kérjük a testvérek segítségét. 


~ ~ ~


7. A Városplébánia-Soproni Katolikus Konvent keres irodai munkatársat, 4, vagy 8 órás munkaidőben, temetési ügyintézői és előkönyvelői feladatok ellátására. Részletes információ a plakáton olvasható.

8. Május 27-én a Domonkos Templomban az Eucharisztikus Világkongresszusra való felkészülés jegyében a 16.00 órakor kezdődő szentmise után Bejczi Tibor atya “Jézus a közbenjáró” címmel előadást tart. Mindenkit szeretettel várnak.

 

vissza