SZENT IMRE PLÉBÁNIA
 
 

HÚSVÉT 3. VASÁRNAPJA

1. A Taizéi imaóra a Jézus Szíve templomban lesz jövő szerdán 17.30-tól. Szeretettel várjuk kéthetente az imádságra és éneklésre nyitott testvéreket.


2. A Karitász csoportunk április 19-én (csütörtök) 16.00-18.00 óra között élelmiszercsomagot oszt a területünkön élő rászorulóknak.


3. Csütörtök esténként a szentmise után 18.45 órától bibliaórát tartunk a következő vasárnapi evangéliumról. Szeretettel várjuk a Szentírás iránt érdeklődőket.


4. Húsvét 4. vasárnapján papi és szerzetesi hivatásokért imádkozunk. Kérjük az aratás Urát, hogy sok fiatal szívét szólítsa meg! Ezen a napon egyházmegyei gyűjtést tartunk a Szeminárium javára.


5. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma felhívására beadott pályázaton a Jézus Szíve templom belső felújításának befejezésére 11,4 millió Ft támogatást nyertünk


6. A Szent Imre plébánia utcafronti tetőrészén a napokban munkálatok kezdődnek. Kérjük a híveket, hogy biztonsági okokból ne lépjünk a munkaterületre. 


~ ~ ~


7. A Szent György templom búcsúja április 24. (kedd) lesz. A 18.00 órakor kezdődő szentmise főcelebránsa Bellovics Gábor SJ lesz. Ezen a napon a Szent Imre templomban a 18.00 órás szentmise elmarad.


8. Április 26. (csütörtök) 18.00 órakor a Keresztelő Szent János templomban Draskovits György győri püspök temetésének évfordulója lesz. Főcelebráns: Bellovics Gábor SJ újmisés.


9. Április 29-én vasárnap 16.00 órakor a Pannónia Hotel Konferenciatermében Szokolay Sándor “Hogy is kezdődött?..” címmel könyv-, kotta- és lemezbemutató lesz. Gazdag programmal várják az érdeklődőket. A részvétel ingyenes.

vissza