SZENT IMRE PLÉBÁNIA
 
 

ÉVKÖZI 5. VASÁRNAP

1. Szerdán Taizéi imaórát tartunk 17.30 órakor a Szent Imre templom kápolnájában.


2. Szombaton (február 10.) reggel 8.00 órától 12 órás szentségimádás lesz a Szent Imre templom kápolnájában. Kérjük a közösségeket és a testvéreket, vállaljanak 1-1 óra szentségőrzést. Jelentkezni a sekrestyében lehet.


3. Szombaton bérmálási felkészítőt tartunk a nyolcadikos hittanosoknak 9.00-12.00 óra között a plébánián.


4. A Lourdes-i Boldogságos Szűz Mária ünnepén, február 11-én (vasárnap), a Betegek Világnapján a Jézus Szíve templomban a 7.30 órakor, a Szent Imre templomban a 9.00 órakor   kezdődő szentmisékben szolgáltatjuk ki a betegek szentségét. Évente egyszer a 60 év fölöttiek és a tartós betegségben szenvedők részesülhetnek a betegek kenetében.


5. Az elsőáldozásra és bérmálásra készülő hittanosok szüleit szeretettel hívjuk és várjuk megbeszélésre február 13-án (kedd) 18.30 órakor a szentmise után a templomban.


6. A Jézus Szíve templom sekrestyéjében és az emeleti lakásban szerdától ablakcsere munkálatai kezdődnek. Kérjük a hívek türelmét.
Köszönjük az egyházközségi hozzájárulást befizető testvéreknek, hogy segítik plébániánk működését és fejlesztéseit.


~ ~ ~


7. Házasság hete február 18-ig tart. A házaspárok a programokra a www.profamilia.hu oldalon regisztrálhatnak. Február 18-án (vasárnap) 10.30 órakor Bíró László püspök úr hálaadó szentmisét mutat be a Szent Imre templomban 

 

vissza