SZENT IMRE PLÉBÁNIA
 
 

ÉVKÖZI 4. VASÁRNAP

1. Köszönjük a karácsonyfák lebontásában, az oltárterítők cseréjében és a takarításban segítő testvérek munkáját.


2. Február 2-án (péntek) Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe lesz. A Jézus Szíve templomban 7.00, a Szent Imre templomban 18.00 órakor lesz szentmise. Ezen  a napon megszenteljük a magunkkal hozott gyertyákat. Az esti szentmisére szeretettel hívjuk a Tanácsadó Testület tagjait.
A 18.00 órai szentmise után Jézus Szíve családok szentségimádása lesz.


3. Csütörtök esténként a szentmise után 18.45 órától bibliaórát tartunk a következő vasárnapi evangéliumról. Szeretettel várjuk a Szentírás iránt érdeklődőket.


4. Február 11-én (vasárnap), a Betegek Világnapján a Jézus Szíve templomban a 7.30 órakor, a Szent Imre templomban a 9.00 órakor   kezdődő szentmisékben szolgáltatjuk ki a betegek szentségét. Évente egyszer a 60 év fölöttiek és a tartós betegségben szenvedők részesülhetnek a betegek kenetében.

5. Az elsőáldozásra és bérmálásra készülő hittanosok szüleit szeretettel hívjuk és várjuk megbeszélésre február 13-án (kedd) 18.30 órakor a szentmise után a templomban.


~ ~ ~


6. Házasság hete lesz február 3-18. között. Házaspároknak a programokra regisztrálni a www.profamilia.hu oldalon lehet. A program záróeseményeként Bíró László püspök úr hálaadó szentmisét mutat be a Szent Imre templomban február 18-án (vasárnap) 10.30 órakor.


7. Az első osztályba készülő gyerekeket nyílt tanítási napra és játékos foglalkozásokra várják a Szent Orsolya Iskolába. Részletek a plakátokon olvashatók. 


8. Ingyenes, ügyeleti jellegű pár- és családterápiás konzultációk lesznek a Szent Imre plébánián keddenként 17.00-19.00 óra között a hittanteremben. Bejelentkezés szükséges a +36-20/8280971 telefonszámon.

vissza