SZENT IMRE PLÉBÁNIA
 
 

KRISZTUS KIRÁLY VASÁRNAPJA

1. Isten fizesse meg az országos karitász​ céljaira adakozók nagylelkűségét!


2. Köszönjük az adakozónak az ifjúsági pasztoráció céljaira szánt adományt.

 

3. November 30-án (csütörtök) a Tanácsadó Testület tagjait szeretettel hívjuk az esti szentmisére és testületi ülésre a plébániára.
Csütörtökön a bibliaóra elmarad.


4. Advent szombatjain a Jézus Szíve templomban a szentmise elején  gyertyagyújtást tartunk. Advent első vasárnapján a szentmisék végén megáldjuk az adventi koszorúkat.


5. Adventben hétfőtől péntekig hajnali szentmisék (rorate) lesznek 6.00 órakor a Jézus Szíve templomban. A zsolozsma alatt alkalom lesz szentgyónásra is. A reményteli várakozás segítsen minket a közös lelki készülődésben.


6. Advent első vasárnapjától a szentmiséken a szentáldozás után a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusért imádkozunk.


7. Jövő vasárnap lesz a katekumenek befogadása. Imádkozzunk, hogy közösségünkön keresztül egyre jobban megismerjék Jézust és Egyházunkat.


8. Az újságokra (2018/I. félév) december 15-ig lehet előfizetni a templom bejáratánál található űrlap kitöltésével. Az eddig előfizetők is adják le a megrendeléseiket.


9. Havazás esetén a Jézus Szíve és a Szent Imre templomnál segítséget kérünk a hó eltakarításában. Kérjük, jelentkezzenek azok a testvérek, akik a hét egy napján reggel vagy délután szívesen vállalnak ügyeletet.


10. A Szent Imre templomba két fő önkéntes díszítőt keresünk, havonta egy alkalomra.


~ ~ ~


11. December 1-3. között az Árpád-házi Szent Margit templomban Dr. Pápai Lajos püspök úr vezetésével adventi lelkigyakorlatot tartanak. 


12. December 4-én 17.30-kor a Domonkos Templomban Boldog Marie-Eugéne karmelita atya ereklyéinek jelenlétében mutatnak be szentmisét.


13. December 7-én 16.00 órakor adventi játszóházba hívja a nagycsoportos gyerekeket a Szent Orsolya Iskola.


14. Ingyenes, ügyeleti jellegű pár- és családterápiás konzultációk lesznek a Szent Imre plébánián november 14-től keddenként 17.00-19.00 óra között a hittanteremben. Telefonos bejelentkezés szükséges a +36-20/8280971 ügyeleti számon.
Részletek a plakáton olvashatók

vissza