SZENT IMRE PLÉBÁNIA
 
 

ÉVKÖZI 32. VASÁRNAP

1. A hétköznap esti szentmiséket a Szent Imre templom kápolnájában tartjuk.


2. A Mindszenty imaközösség hétfőnként 15.00 órától imaórát tart a kápolnában. Szeretettel várjuk az imádkozni szándékozókat.


3. Szerdán 17.30 órától Taizéi imaórát tartunk a Jézus Szíve templomban.


4. Élelmiszercsomagot osztunk a plébániánk területén élő rászorulóknak jövő héten csütörtökön 16.00–18.00 óra között. Köszönjük a felajánlásokat. 


5. Bibliaórát tartunk csütörtök esténként 18.45 órától az I. közösségi teremben. Szeretettel várjuk a Szentírás iránt érdeklődőket.


6. Pénteken Szent Mónika imaórára hívjuk az édesanyákat és nagymamákat a Szent Imre templom kápolnájába az esti szentmise után.


7. Szombaton reggel 8.00 órától 12 órás szentségimádás lesz a Szent Imre templom kápolnájában. Kérjük a közösségeket és a testvéreket, jelentkezzenek szentségőrzésre. 


8. A nyolcadikos hittanosoknak szombaton 9.00-12.00 óra között a plébánián felkészítést tartunk a bérmálás szentségére. 


9. Jövő vasárnap országos Karitász-gyűjtés lesz. Szent Erzsébet ünnepéhez kapcsolódva a szegények és rászorulók részére adakozhatunk.


10. Elkészült a jövő évi naptár plébániánk életének fotóiból és a soproni egylapos falinaptár, amelyeket a sekrestyében és az irodában lehet megvásárolni. 


11. A Szent Imre templomba két fő önkéntes díszítőt keresünk, havonta egy alkalomra.


~ ~ ~


12. Ingyenes, ügyeleti jellegű pár- és családterápiás konzultációk lesznek a Szent Imre plébánián november 14-től keddenként 17.00-19.00 óra között a hittanteremben. Telefonos bejelentkezés szükséges a +36-20/8280971 ügyeleti számon.


13. November 19-én 14.00 órakor a harkai katolikus templomban a Csíksomlyói Szent István Ház gyermekei Szent Erzsébet életének zenés történetét mutatják be. Részletek a plakáton olvashatók.


14. Továbbra is várják mindazok jelentkezését, akik szentségimádási órát tudnak vállalni az Örökimádás Kápolnában akár nappali, akár éjszakai órában.

vissza