SZENT IMRE PLÉBÁNIA
 
 

ÉVKÖZI 31. VASÁRNAP

1. Dr. Veres András püspök atyának köszönjük, hogy meglátogatta plébániánk közösségét és a búcsúi ünnepi szentmisén tanított bennünket. Isten fizesse meg a fáradozását!


2. Minden testvérünknek köszönjük a Szent Imre templom búcsújához nyújtott segítségét: a templom takarítását és díszítését, a kórus zenei szolgálatát, a felajánlott süteményeket és az ünnepre szánt adományokat.


3. A felszentelés 20. évfordulója alkalmából elkészült a templom díszkivilágítása. Közösségünk köszönetét fejezzük ki Sopron Megyei Jogú Város vezetőinek. Isten áldása kísérje a városért végzett munkájukat.


4. Jövő héttől a hétköznap esti szentmiséket a Szent Imre templom kápolnájában tartjuk.


5. Elkészült a jövő évi naptár plébániánk életének fotóiból és a soproni egylapos falinaptár, amelyeket a sekrestyében és az irodában lehet megvásárolni. 
A plébánia önkéntesei a falinaptárt Karácsonyra ajándékba kapják!


6. Csütörtökön (nov. 9.) lesz a Lateráni bazilika felszentelésének ünnepe, amely a pápák legősibb bazilikája, „minden templom anyja és feje”.


~ ~ ~


7. Vértanú püspökünk, Apor Vilmos boldoggá avatásának 20. évfordulója alkalmából november 9-én (csütörtök) 18.00 órakor püspöki szentmise lesz a győri Kármelita templomban (Aradi vértanúk útja 2.).


8. Ingyenes, ügyeleti jellegű pár- és családterpápiás konzultációk lesznek a Szent Imre plébánián november 14-től keddenként 17.00-19.00 óra között a hittanteremben. Telefonos bejelentkezés szükséges a +36-20/8280971 ügyeleti számon.


9. Továbbra is várják mindazok jelentkezését, akik szentségimádási órát tudnak vállalni az Örökimádás Kápolnában akár nappali, akár éjszakai órában.

vissza