SZENT IMRE PLÉBÁNIA
 
 

SZŰZ MÁRIA, MAGYAROK NAGYASSZONYA

1. Október a Rózsafüzér hónapja, mindenkit szeretettel hívunk a szentmisék előtt végzett közös imádságra. A Jézus Szíve templomban a hónap folyamán a zsolozsma helyett rózsafüzért imádkozunk.
 
 
2. Azoknak a hittanosoknak akik előző alkalommal nem kerültek sorra, október 10-én (kedd)  15.30-17.00 óra között lesz újra gyóntatás.
 
 
3. A hittanosok október 10-én, kedd (1-3. évfolyam); 17-én, kedd  (4-8. évfolyam) imádkozzák az esti szentmisék előtt a rózsafüzért. Kérjük a szülőket és a testvéreket, kapcsolódjanak be az imádságába.
 
 
4. Október 21-én, szombaton 8.00 órától a búcsú előtti nagytakarításhoz 30 testvérünk segítségét kérjük. Minden korosztályból várjuk a jelentkezőket! 
 
 
5. Újra elindítottuk a teázást a vasárnap esti szentmisék után. Szeretettel kérjük a közösségek és családok jelentkezését.
 
 
~ ~ ~
 
 
6. Kovács Gergely okleveles posztulátor október 11-én 18.00 órakor tart előadást és könyvbemutatót a Hotel Sopron konferencia termében.
 
 
7. Október 12-én a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központ Petőfi termében Sebastian Benvin indiai verbita szerzetes könyvbemutatóval egybekötött magyar nyelvű előadása lesz. 
 
 
8. Továbbra is várják mindazok jelentkezését, akik szentségimádási órát tudnak vállalni az Örökimádás Kápolnában akár nappali akár éjszakai órában.
 
 
9. A Fatimai jelenések 100. évfordulója alkalmából október 13-án ünnepi szentmisét és 14-én konferenciát tartanak a budapesti Szent István Király Plébániatemplomban.
vissza


 • Hirdetések

  NAGYBÖJT 1. VASÁRNAPJA

  NAGYBÖJT 1. VASÁRNAPJA

  Keresztutat tartunk Nagyböjt péntekjein, 6.30 órakor a Jézus Szíve templomban és 17.30 órakor a Szent Imre templomban. A keresztút vezetésére a közösségek jelentkezését várjuk.

 • Közösségi hírek

  Szent Balázs püspök

  Szent Balázs püspök

  Szent Balázs egyike a tizennégy segítő szentnek, és a torokfájás mellett sok testi betegség gyógyítójaként tartják számon.