SZENT IMRE PLÉBÁNIA
 
 
1. Hencz Márton főministránsunk kispapként megkezdi teológiai tanulmányait a Győri Szemináriumban. Köszönjük a két templomunkban végzett szolgálatát. Papi hivatásához Isten áldását kérjük. 
 
 
2. Szűz Mária Szent Neve ünnepén, szeptember 12-én (kedd) reggel a 7.00 órai szentmise után 16.00 óráig szentségimádás lesz a Jézus Szíve templomban. Kérjük a közösségeket, hogy 2-2 fő vállaljon 1-1 óra szentségőrzést. Jelentkezni a sekrestyében lehet.
 
 
3. Szeptember 14-én (csütörtök), Szent Kereszt felmagasztalásának ünnepén a Jézus Szíve templomban 7.00, a Szent Imre templomban 18.00 órakor lesz szentmise. 
 
 
4. Szeptember 14-én (csütörtök) 18.30 órakor szülői értekezletet tartunk a bérmálkozásra készülők szüleinek a Szent Imre templomban.
 
 
5. Szeptember 15-én (péntek) a testületi tagokat szeretettel hívjuk az esti szentmisére és testületi ülésre a plébániára.
 
 
6. Szeptember 16-án (szombat) 8.00 órától nagytakarítás lesz a Jézus Szíve templomban. Minden korosztályból várjuk a jelentkezőket.
 
 
7. Szentségekre felkészítő hittan indul felnőttek részére szeptember 19-én 19.00 órakor a plébánián. Jelentkezni az irodában vagy emailben lehet.
 
 
8. Szeptember 20-tól (szerda) kéthetente 17.30 órától Taizéi imaórát tartunk a Jézus Szíve templomban. 
 
 
9. Szeptember 21-től (csütörtök) esténként 18.45 órától mindenki előtt nyitott bibiliaórát tartunk a következő vasárnapi evangéliumról. Szeretettel várjuk a Szentírás iránt érdeklődőket.
 
 
10. A ministránsok kirándulása szeptember 30-án (szombat) lesz. Jelentkezési határidő: 2017. szeptember 15. (péntek).
 
 
11. Keddtől lehet miseszándékokat előjegyezni a 2018-as évre az irodában.
 
 
~ ~ ~
 
 
12. Fertőszentmiklóson a Szeredi-kápolna búcsúja lesz szeptember 17-én. 
 
 
13. 2017. október 7-én Katolikus Ifjúsági Találkozó lesz Nagymaroson. Részletek a plakáton olvashatók.
 
 
14. A Fatimai jelenések 100. évfordulója alkalmából október 13-án ünnepi szentmisét és 14-én konferenciát tartanak a budapesti Szent István Király Plébániatemplomban.
 
 
12.   

 
vissza


 • Hirdetések

  PÜNKÖSDVASÁRNAP

  PÜNKÖSDVASÁRNAP

  Hálát adunk a Szentléleknek a bérmálásban kapott kegyelmekért. Imádsággal kérjük, hogy erősítse és tartsa meg a katolikus keresztény hitben a bérmálkozókat.

 • Közösségi hírek

  Szabó Zsolt atya Sopronban

  Szabó Zsolt atya Sopronban

  Szabó Zsolt msp atya, a Szegények Szolgái Misszionáriusok Mozgalom tagja három év után három hét szabadságra érkezett Peruból szülővárosába.