SZENT IMRE PLÉBÁNIA
 
 

ÉVKÖZI 21. VASÁRNAP

1. Augusztus 29-én (kedden) 18.00 órakor Keresztelő Szent János vértanúságának ünnepe alkalmával koncelebrált szentmise lesz a város papjaival a Keresztelő Szent János templomban. Templomunkban nem lesz szentmise.
 
 
2. A közösségvezetőket megbeszélésre hívjuk augusztus 31-én (csütörtök) az esti szentmise után az I. közösségi terembe,  a következő pasztorális év programjainak egyeztetésére. 
 
 
3. A jövő vasárnapi (szept. 3.) szentmiséken a Szentlélek áldását kérjük az új tanévet kezdő tanulókra,  pedagógusokra és családjaikra.
 
 
4. Szeptember 10-én kezdődnek a Családos szentmisék. A tanév végéig minden vasárnap 10.30 órakor szeretettel várjuk a kisgyerekes családokat. Az előkészítésben kérjük a szülők segítségét. Szülői értekezletet tartunk szeptember 3-án (vasárnap) a 9.00 órai szentmise után az I. közösségi teremben. 
 
 
5. A ministránsok kirándulása szeptember 30-án (szombat) lesz. Jelentkezési határidő: 2017. szeptember 15. (péntek).
 
 
6. Szentségekre felkészítő hittan indul felnőttek részére szeptember 19-én 19.00 órakor a plébánián. Jelentkezni az irodában vagy emailben lehet.
 
 
~ ~ ~
 
 
7. Egyházmegyei nap lesz jubiláló házaspárok részére szeptember 2-án (szombat) 10.00 órakor Győrben a Bencés templomban.  Jelentkezni az irodában lehet.
 
 
8. Gitáros csoportok és gitárosok találkozója lesz szeptember 9-én Fertőszentmiklóson a Szent Miklós templomban. 
 
 
9. Fertőszentmiklóson a Szeredi-kápolna búcsúja lesz szeptember 17-én. Részletek a plakáton olvashatók.
 
vissza


 • Hirdetések

  NAGYBÖJT 4. VASÁRNAPJA

  NAGYBÖJT 4. VASÁRNAPJA

  Március 17-én, 19.00 órakor a Szent Imre templomban a Wespa-vonósnégyes adja elő Joseph Haydn: Megváltónk utolsó hét szava a kersztfán c. művét.
  A belépés díjtalan, adományokat a Karitász javára elfogadunk.

 • Közösségi hírek

  Városi lelkigyakorlat 2018.

  Városi lelkigyakorlat 2018.

  A lelkigyakorlatot Szabó József atya, az Egri Papnevelő Intézet spirituálisa tartja a Szent István templomban 2018. március 12-14 (hétfő-szerda) között.