SZENT IMRE PLÉBÁNIA
 
 

Szentháromság vasárnapja

 1. Június hónapban a Jézus Szíve templomban szentmisék előtt 10 perccel litániát imádkozunk.


2. A tanév utolsó családos szentmiséjét június 11-én 10.30 órakor tartjuk. Köszönjük a segítő családok és zenészek egész éves szolgálatát! A nyári szünetben nem lesznek családos szentmisék.


3. Június 15-én csütörtökön 16.00–18.00 óra között élelmiszercsomagot osztunk a területünkön élő rászorulóknak. Köszönjük az adományokat.


4. Győrben június 17-én (szombat) 10.00 órakor lesz a papszentelés. A székesegyház felújítása miatt a Loyola-i Szent Ignác (Bencés) templomban tartják az ünnepi szentmisét.


5. Az Úrnapi körmenet előkészítéséhez június 17-én szombaton 17.00 órakor  várunk mindenkit a sátrak felállításához és ekkor fogadjuk a virágszirmokat. Június 18-án 6.00 órakor főleg hölgyek segítségét kérjük a sátrak díszítéséhez. Az elsőáldozó kislányokat kis kosárral virágszirom hintésre kérjük a körmenet alatt. 


6. A Szent Imre templomba önkéntes sekrestyés jelentkezését várjuk, aki minden második vasárnap a 9.00 órai szentmisén tud segíteni.


7. Hétfőnként a plébánia irodája zárva tart 2017. augusztus 31-ig.


~ ~ ~


8. Zarándokutat szerveznek a 28. Medjugorje ifjúsági találkozóra július. 30. és augusztus 6. között. Jelentkezni a plakáton szereplő elérhetőségen lehet.


9. Gyalogos zarándoklatot szerveznek  Esztergom - Mátraverebély - Szentkút útvonalon (napi 25 km) 2017. augusztus 14-20. LINK

 

 

 

 

vissza


 • Hirdetések

  PÜNKÖSDVASÁRNAP

  PÜNKÖSDVASÁRNAP

  Hálát adunk a Szentléleknek a bérmálásban kapott kegyelmekért. Imádsággal kérjük, hogy erősítse és tartsa meg a katolikus keresztény hitben a bérmálkozókat.

 • Közösségi hírek

  Szabó Zsolt atya Sopronban

  Szabó Zsolt atya Sopronban

  Szabó Zsolt msp atya, a Szegények Szolgái Misszionáriusok Mozgalom tagja három év után három hét szabadságra érkezett Peruból szülővárosába.