SZENT IMRE PLÉBÁNIA
 
 

Urunk mennybemenetele

1. A Szent Imre Hittantábort 2017. augusztus 14-17. között tartjuk. A jelentkezési lapokat június 9-ig (péntek) kérjük leadni az irodában. A tábor létszáma korlátozott, a szülőket június 23-ig fogjuk értesíteni a részvétel lehetőségéről.


2. A bérmálás június 3-án (szombat) 10.00 órakor lesz templomunkban a Szent Margit plébániával közösen. Imádkozzunk, hogy a bérmálkozók a Szentlélek adományaival gazdagodva egyházközségünk hívő és tevékeny tagjai legyenek.


3. A bérmálás előtti közös próba május 30-án (kedd) 16.00 órakor lesz.  A bérmálkozók szentgyónása június 1-jén (csütörtök) 16.00 órától lesz.


4. A második félévi újság előfizetéseket június 6-ig lehet leadni az irodában. Űrlapok a templom bejáratánál találhatók. Kérjük, azok is adják le a megrendeléseiket, akik eddig is előfizetők voltak.


5. A Kismartoni Egyházmegyével együttműködve június 10-én (szombat) lesz Sopronban a „Templomok éjszakája”. Részletek a programfüzetben és a szórólapokon olvashatók.
 


6. A Jézus Szíve templomban Június 10-én szombaton 18.00 órakor Dr. Lukács Zoltán atya, rektor mutat be szentmisét, utána a győri Szent László herma feltárásáról tart vetített előadást.


7. Hétfőnként a plébánia irodája zárva tart 2017. augusztus 31-ig.


~ ~ ~


8. Ez az a nap! 2017: „A TŰZ” Országos Ifjúsági Program lesz Budapesten a Sportarénában május 27-én szombaton. 


9. Gyalogos zarándoklatot szerveznek  Esztergom - Mátraverebély - Szentkút útvonalon (napi 25 km) 2017. augusztus 14-20. 
LINK


10. A Győri Hittudományi Főiskola különböző szakokra várja a jelentkezőket.
PLAKÁT
LINK


11. Zarándokutat szerveznek a 28. Medjugorje ifjúsági találkozóra július. 30. és augusztus 6. között. Jelentkezni a plakáton szereplő elérhetőségen lehet.

 

 

 

vissza


 • Hirdetések

  PÜNKÖSDVASÁRNAP

  PÜNKÖSDVASÁRNAP

  Hálát adunk a Szentléleknek a bérmálásban kapott kegyelmekért. Imádsággal kérjük, hogy erősítse és tartsa meg a katolikus keresztény hitben a bérmálkozókat.

 • Közösségi hírek

  Szabó Zsolt atya Sopronban

  Szabó Zsolt atya Sopronban

  Szabó Zsolt msp atya, a Szegények Szolgái Misszionáriusok Mozgalom tagja három év után három hét szabadságra érkezett Peruból szülővárosába.