SZENT IMRE PLÉBÁNIA
 
 

Húsvét 6. vasárnapja

1. Hálát adunk Istennek az elsőáldozókért. Köszönjük a szülőknek és a nagyszülőknek, hogy teljesítették a kereszteléskor vállalt kötelességüket.


2. A Plébánia Tanácsadó Testület tagjai sorában költözés miatt változás történt. Az új névsor a hirdetőtáblán olvasható. Horváth Lászlóné Gabinak köszönjük a hosszú éveken át végzett odaadó és áldozatos szolgálatát.


3. A Szent Imre Hittantábort 2017. augusztus 14-17. között tartjuk. A jelentkezési lapokat június 9-ig (péntek) kell leadni az irodában. A tábor létszáma korlátozott, a szülőket június 23-ig fogjuk értesíteni a részvétel lehetőségéről.


4. Taizéi imaóra lesz jövő szerdán a Jézus Szíve templomban 17.30-tól. Szeretettel várjuk kéthetente az imádságra és éneklésre nyitott testvéreket.


5. A rózsafüzér társulat titokcseréje lesz jövő vasárnap. Az esti szentmise előtt 17.40-kor litániát imádkozunk. (Júniusi imaszándék: papi hivatásokért)


6. A bérmálás június 3-án (szombat) 10.00 órakor lesz templomunkban a Szent Margit templommal közösen (51 fő). Imádkozzunk bérmálkozóinkért, hogy a Szentlélek adományaival gazdagodva egyházközségünk hívő és tevékeny tagjai legyenek.


7. A második félévi újság előfizetéseket június 6-ig lehet leadni az irodában. Űrlapok a templom bejáratánál találhatók. Kérjük, azok is adják le a megrendeléseiket, akik eddig is előfizetők voltak.


8. A Kismartoni Egyházmegyével együttműködve június 10-én (szombat) lesz Sopronban a „Templomok éjszakája”. Részletek a programfüzetben és a szórólapokon olvashatók.


9. Május 22-től augusztus 31-ig a plébánia irodája hétfőnként zárva tart!

~ ~ ~

10. Ez az a Nap! “A tűz” mottójával Országos Ifjúsági Program lesz Budapesten a Sportarénában május 27-én szombaton. 

11. A Szent Margit Plébánia gyalogos zarándoklatot szervez május utolsó napján Kópházára.

12. Gyalogos zarándoklatot szerveznek  Esztergom - Mátraverebély - Szentkút útvonalon (napi 25 km) 2017. augusztus 14-20. 

vissza


 • Hirdetések

  PÜNKÖSDVASÁRNAP

  PÜNKÖSDVASÁRNAP

  Hálát adunk a Szentléleknek a bérmálásban kapott kegyelmekért. Imádsággal kérjük, hogy erősítse és tartsa meg a katolikus keresztény hitben a bérmálkozókat.

 • Közösségi hírek

  Szabó Zsolt atya Sopronban

  Szabó Zsolt atya Sopronban

  Szabó Zsolt msp atya, a Szegények Szolgái Misszionáriusok Mozgalom tagja három év után három hét szabadságra érkezett Peruból szülővárosába.