SZENT IMRE PLÉBÁNIA
 
 

Húsvét 3. vasárnapja

1. A Jézus Szíve templomban segítők részére megbeszélést tartunk május 2-án 19.00 órakor a plébánián.


2. Csütörtök esténként a szentmise után 18.45 órától bibliaórát tartunk a következő vasárnapi evangéliumról. Szeretettel várjuk a Szentírás iránt érdeklődőket.


3. Május 6-án (szombaton) a Szent Imre templomban 12 órás szentségimádás lesz. Kérjük a közösségeket és a testvéreket, vállaljanak 1-1 óra szentségőrzést. Jelentkezni a sekrestyében lehet.


4. Jövő héten, Jó Pásztor vasárnapján papi hivatásokért imádkozunk és gyűjtést tartunk a Szeminárium javára. Köszönjük az erre szánt adományokat. 

Az Apor Vilmos Imaszövetség tagjai új papi és szerzetesi hivatásokért imádkoznak. Csatlakozni a plébánián igényelhető jelentkezési lapon lehet. 


5. Május a Szűzanya hónapja. A szentmisék előtt 15 perccel litániát imádkozunk. Májusban a Jézus Szíve templomban nem lesz zsolozsma.


6. A Népi diszítők Alkotó Körének (Pedagógusok Soproni Művelődési Háza) kiállítása nyílik a plébánia aulájában. Megnyitó 2017. május 7-én (vasárnap) 19.00 órakor lesz. A kiállítás május 18-ig látogatható iroda időben. PLAKÁT


7. A templomainkban és a plébánián segítő testvéreknek hálából egész éves munkájukért kirándulást szervezünk Bécsbe május 13-án (szombat). Jelentkezési lap az újságos asztalon található.


8. Templomok Éjszakájához kapcsolódóan a Szent Imre templom építésének 20. évfordulója alkalmából pályázni lehet bármilyen technikával készült alkotással május 14-ig. Részletek a plakáton.


9. Előző vasárnap a Szent Imre templom elől elloptak egy biciklit. Az elkövetőről az új kamera rendszer felvételt készített. Kérjük, hogy mindkét templomunknál gondosan zárjuk le a kerékpárokat.


----


10. A Nyolc Boldogság Közösség szervezésében Homokkomáromban Tábor Hegyi Napokat tartanak július 18-23. között. PLAKÁT

 

      

vissza


 • Hirdetések

  ÉVKÖZI 19. VASÁRNAP

  ÉVKÖZI 19. VASÁRNAP

  Szent Imre templom felszentelésének 20. évfordulóját augusztus 19-én 10.00 órakor hálaadó szentmisében ünnepeljük.

 • Közösségi hírek

  ELSŐÁLDOZÁS - BÉRMÁLÁS

  ELSŐÁLDOZÁS - BÉRMÁLÁS

  Húsvét 6. vasárnapján 50 elsőáldozó volt a Gárdonyi Géza Ált. Isk., a Lackner Kristóf Ált. Isk. és a Tóth Antal Iskola hittanosai közül. Dr. Pápai Lajos 2017. június 3-án szolgáltatta ki a bérmálás szentségét fiataljainknak.