SZENT IMRE PLÉBÁNIA
 
 

Húsvét 3. vasárnapja

1. A Jézus Szíve templomban segítők részére megbeszélést tartunk május 2-án 19.00 órakor a plébánián.


2. Csütörtök esténként a szentmise után 18.45 órától bibliaórát tartunk a következő vasárnapi evangéliumról. Szeretettel várjuk a Szentírás iránt érdeklődőket.


3. Május 6-án (szombaton) a Szent Imre templomban 12 órás szentségimádás lesz. Kérjük a közösségeket és a testvéreket, vállaljanak 1-1 óra szentségőrzést. Jelentkezni a sekrestyében lehet.


4. Jövő héten, Jó Pásztor vasárnapján papi hivatásokért imádkozunk és gyűjtést tartunk a Szeminárium javára. Köszönjük az erre szánt adományokat. 

Az Apor Vilmos Imaszövetség tagjai új papi és szerzetesi hivatásokért imádkoznak. Csatlakozni a plébánián igényelhető jelentkezési lapon lehet. 


5. Május a Szűzanya hónapja. A szentmisék előtt 15 perccel litániát imádkozunk. Májusban a Jézus Szíve templomban nem lesz zsolozsma.


6. A Népi diszítők Alkotó Körének (Pedagógusok Soproni Művelődési Háza) kiállítása nyílik a plébánia aulájában. Megnyitó 2017. május 7-én (vasárnap) 19.00 órakor lesz. A kiállítás május 18-ig látogatható iroda időben. PLAKÁT


7. A templomainkban és a plébánián segítő testvéreknek hálából egész éves munkájukért kirándulást szervezünk Bécsbe május 13-án (szombat). Jelentkezési lap az újságos asztalon található.


8. Templomok Éjszakájához kapcsolódóan a Szent Imre templom építésének 20. évfordulója alkalmából pályázni lehet bármilyen technikával készült alkotással május 14-ig. Részletek a plakáton.


9. Előző vasárnap a Szent Imre templom elől elloptak egy biciklit. Az elkövetőről az új kamera rendszer felvételt készített. Kérjük, hogy mindkét templomunknál gondosan zárjuk le a kerékpárokat.


----


10. A Nyolc Boldogság Közösség szervezésében Homokkomáromban Tábor Hegyi Napokat tartanak július 18-23. között. PLAKÁT

 

      

vissza


 • Hirdetések

  PÜNKÖSDVASÁRNAP

  PÜNKÖSDVASÁRNAP

  Hálát adunk a Szentléleknek a bérmálásban kapott kegyelmekért. Imádsággal kérjük, hogy erősítse és tartsa meg a katolikus keresztény hitben a bérmálkozókat.

 • Közösségi hírek

  Szabó Zsolt atya Sopronban

  Szabó Zsolt atya Sopronban

  Szabó Zsolt msp atya, a Szegények Szolgái Misszionáriusok Mozgalom tagja három év után három hét szabadságra érkezett Peruból szülővárosába.