SZENT IMRE PLÉBÁNIA
 
 

Húsvét 2. vasárnapja

1. Taizéi imaóra lesz jövő szerdán a Jézus Szíve templomban  17.30-tól. Szeretettel várjuk kéthetente az imádságra és éneklésre nyitott testvéreket.


2. Csütörtök esténként a szentmise után 18.45 órától bibliaórát tartunk a következő vasárnapi evangéliumról. Szeretettel várjuk a Szentírás iránt érdeklődőket.


3. A rózsafüzér társulat titokcseréje lesz jövő vasárnap. Az esti szentmise előtt 17.40-kor litániát imádkozunk. (Májusi imaszándék: a Szűzanya tiszteletére)


4. A templomainkban és a plébánián segítő testvéreknek hálából egész éves munkájukért kirándulást szervezünk Bécsbe május 13-án (szombat). Jelentkezési lap az újságos asztalon található.


5. Templomok Éjszakájához kapcsolódóan a Szent Imre templom építésének 20. évfordulója alkalmából pályázni lehet bármilyen technikával készült alkotással május 14-ig. Részletek a plakáton.

~ ~ ~

6. A KÉSZ és a Széchenyi István Városi Könyvtár szervezésében április 25-én kedden 17.00 órakor Dr. Brummer Krisztián, a KÉSZ elnöke emberi sorsokról beszélget Zsuffa Tünde íróval.


7. A Bécsi úti Keresztelő Szent János templom programjai a hirdetőtáblán olvashatók.

 

 

vissza


 • Hirdetések

  PÜNKÖSDVASÁRNAP

  PÜNKÖSDVASÁRNAP

  Hálát adunk a Szentléleknek a bérmálásban kapott kegyelmekért. Imádsággal kérjük, hogy erősítse és tartsa meg a katolikus keresztény hitben a bérmálkozókat.

 • Közösségi hírek

  Szabó Zsolt atya Sopronban

  Szabó Zsolt atya Sopronban

  Szabó Zsolt msp atya, a Szegények Szolgái Misszionáriusok Mozgalom tagja három év után három hét szabadságra érkezett Peruból szülővárosába.