SZENT IMRE PLÉBÁNIA
 
 

Nagyböjt 4. vasárnapja

1. Köszönjük az mindazok imádságát akik részt vettek a Szent József heti szentségimádásokon.


2. Magó Károly zászlós tart előadást Horthy István főhadnagy repülő balesetéről 2017. március 29-én 19.00 órakor a Szent Imre templomban.


3. A Tanácsadó Testület vezetésével a Jézus Szíve- ill. a Szent Imre templomban és a plébánián április 1-jén, szombaton 8.00 órától lesz a húsvéti nagytakarítás. Legalább 40 fő segítségére számítunk. Aki tud, hozzon magával saját takarítóeszközt.


4. Következő vasárnap a Szentföld javára tartunk gyűjtést.


5. Kérjük a ministránsokat, hogy jelentkezzenek a nagyheti, húsvéti szertartásokra és a próbákra.


6. Szeretettel kérjük, hogy akinek lehetősége van rá, április 7-ig (péntek) hozzon barkát a virágvasárnapi barkaszentelésre.  


7. A Templomok Éjszakájához kapcsolódóan a Szent Imre templom építésének 20. évfordulója alkalmából pályázni lehet bármilyen technikával készült alkotással május 14-ig.


8. A Jézus Szíve templomba önkéntes díszítőt keresünk. Jelentkezni az irodában lehet. 


9. Köszönjük a szentsír és a templom díszítésére szánt adományokat.


~ ~ ~


10. A városi keresztút április 7-én 19.00 órakor kezdődik Bánfalván a Hegyi templomban. Mindenkit szeretettel várnak.


11. A Domonkos Rendházban kialakított Örökimádás Kápolnát Veres András püspök atya április 1-jén fogja felszentelni. Heti egy óra szentségimádásra jelentkezni az irodában lehet.

 

vissza


 • Hirdetések

  PÜNKÖSDVASÁRNAP

  PÜNKÖSDVASÁRNAP

  Hálát adunk a Szentléleknek a bérmálásban kapott kegyelmekért. Imádsággal kérjük, hogy erősítse és tartsa meg a katolikus keresztény hitben a bérmálkozókat.

 • Közösségi hírek

  Szabó Zsolt atya Sopronban

  Szabó Zsolt atya Sopronban

  Szabó Zsolt msp atya, a Szegények Szolgái Misszionáriusok Mozgalom tagja három év után három hét szabadságra érkezett Peruból szülővárosába.