SZENT IMRE PLÉBÁNIA
 
 

Évközi 4. vasárnap

1. Február 2-án (csütörtök), Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe lesz. A Jézus Szíve templomban 7.00, a Szent Imre templomban 18.00 órakor lesz szentmise. Ezen  a napon a magunkkal hozott gyertyákat megszenteljük.

2. Csütörtök esténként a szentmise után 18.45 órától bibliaórát tartunk a következő vasárnapi evangéliumról. Szeretettel várjuk a Szentírás iránt érdeklődőket.

3. Hálásan köszönjük a Jézus Szíve templomban 20 éven át díszítő Kiss Lászlóné Margit és Balogh Jánosné Marika 15 éves sekrestyés szolgálatát.

4. Február hónaptól önkéntes sekrestyést és diszítőt keresünk a Jézus Szíve templomba. Jelentkezni szentmisékhez kapcsolódóan a sekrestyében lehet.

5. Az elsőáldozásra és bérmálásra készülő hittanosok szüleit szeretettel hívjuk és várjuk megbeszélésre február 9-én (csütörtökön) 18.30 órakor a szentmise után.

6. A betegek kenetét  február 11-én (szombaton) a 18.00 órakor kezdődő szentmisében a Jézus Szíve templomban szolgáltatjuk ki .


~ ~ ~


7. A Győri Egyházmegye február 2-án megalapítja az Apor Vilmos Imaszövetséget, amelynek tagjai új papi és szerzetesi hivatásokért fognak imádkozni. Csatlakozni a plébánián igényelhető jelentkezési lapon lehet.

8. Házasság Hete programra hívja az érdeklődőket február 5-18. között a Schönstatti Családmozgalom soproni közössége. Részletek a plakáton és honlapunkon olvashatók.

9. Az első osztályba készülő gyerekeket nyílt tanítási napra és játékos foglalkozásokra várják a Szent Orsolya Iskolába. Részletek a plakáton olvashatók.

10. Szeretettel várják az érdeklődőket a Győri Hittudományi Főiskola nyílt napjaira. Részletek a plakáton olvashatók.

11. A Győri Egyházmegye zarándoklatot hirdet Dr. Veres András megyéspüspök vezetésével Fatimába, Portugália nevezetességeivel 2017. augusztus 10-15-ig. Jelentkezési határidő: 2017. július 18. Misszio Tours Utazási Iroda.

 

 

vissza