SZENT IMRE PLÉBÁNIA
 
 

Karácsony

1. A karácsonyi ünnepünk előkészítését nagyon sok testvérünk segítette. Köszönjük két templomunk díszítőinek, takarítóinak munkáját és a felajánlott karácsonyfákat. Isten fizesse meg! 

2. Köszönettel tartozunk a pásztorjátékban szereplő gyerekeknek, szüleiknek  és a rendezésért a Hencz házaspárnak.

3. December 25-én és 26-án vasárnapi miserend lesz templomainkban. (Dec. 26-án nem lesz családos szentmise.)

4. A plébánia irodája december 26-án (hétfő) és  27-én (kedd) zárva tart. A többi napon a nyitva tartás változatlan!

5. December 31-én (szombat), Szent Szilveszter pápa emléknapján 16.00 órakor a Szent Imre templomban tartjuk az év végi hálaadó szentmisét plébánosi beszámolóval. Ezen a szombaton a Jézus Szíve templomban nem lesz szentmise.

6. Január 1-jén a vasárnap esti teázást közösségi formában szervezzük. Kérjük, hogy mindenki családjának elegendő süteményt hozzon magával, amit a közös asztalra helyez. A teát a plébánia biztosítja.

7. Január 6-án (péntek), Vízkereszt parancsolt ünnepén vizet szentelünk. Szolgáljon ez a szentelmény testünk és lelkünk egészségének megóvására. Szenteltvizet saját üvegben lehet hazavinni a szentmisék után és iroda időben.

8. Az egyházközségi hozzájárulást befizető testvéreknek köszönjük, hogy segítették plébániánk működését és fejlesztéseit.

9. Isten iránti hálával köszönjük meg két munkatársunk munkáját. Gosztola Imréné Margit 20 éven át segítette plébániánk életét. Zákányi Éva 5 évig dolgozott nálunk. A plébánia irodájában ezután Molnárné Kiss Irén fog segíteni az ügyintézésben.

~ ~ ~

10. A Betlehemi lángot  december 26-ig vihetjük el otthonainkba.

11. December 29-én (csütörtökön) 10.00 órakor lesz a Cursillo közösségek év végi hálaadása a Szent István templomban.

 

 

vissza