SZENT IMRE PLÉBÁNIA
 
 

Advent 3. vasárnapja

1. Hétfőtől-péntekig szeretettel hívunk mindenkit a reggel 6.00 órai rorate szentmisékre a Jézus Szíve templomba. Utána elimádkozzuk a reggeli imaórát (laudes). A zsolozsma alatt alkalom van a szentgyónásra.


2. A Jézus Szíve templom szentélyébe, sekrestyéjébe és bejáratához új szőnyegeket vásároltunk. Köszönjük a hívek egyházi adóban nyújtott támogatását.


3. A Gárdonyi és Lackner iskolák hittanosainak gyóntatása december 13-án (kedd) 15.00 – 17.00 óra között lesz a plébánián.


4. Szerdán (dec. 14.) reggel a zsolozsma után takarítás lesz a Jézus Szíve templomban.


5. Jövő héten csütörtökön 16.00–18.00 óra között élelmiszercsomagot osztunk a plébániánk területén élő rászorulóknak. Köszönjük az egész évben kapott rendszeres adományokat és a karácsonyi nagylelkű felajánlásokat.


6. December 15-én (csütörtök) köszönjük meg a templomainkban és a plébánián segítőknek egész éves szolgálatát. Szeretettel hívjuk a Szent Imre templomba az esti szentmisére és az ünnepségre a testületi tagokat, sekrestyéseket, kántorokat, zenészeket, előimádkozókat, díszítőket, takarítókat és adakozóinkat.


7. Szombaton reggel 8.00 órától 12 órás szentségimádás lesz a Szent Imre templomban. Kérjük a közösségeket, hogy 2-2 fő vállaljon 1-1 óra szentségőrzést. Jelentkezni a sekrestyében lehet.


8. A vasárnap esti teázások szabad időpontjai közül még választhatnak a közösségek és a családok. Köszönjük mindazok segítségét, akik eddig vendégül láttak bennünket.
 http://szentimre.sopron.hu/vasarnapestiteazas


9. Havazás esetén a Jézus Szíve és a Szent Imre templomnál segítséget kérünk a hó eltakarításában. Kérjük, jelentkezzenek azok a testvérek, akik a hét egy napján reggel vagy délután szívesen vállalnak ügyeletet.


~ ~ ~


10. A Soproni Segítő Advent keretében december 18-ig adományokat gyűjtenek a város több pontján, amelyre önkéntes segítőket várnak a plakáton szereplő kiírás szerint.


11. December 29-én (csütörtökön) 10.00 órakor lesz a Cursillo közösségek év végi hálaadása a Szent István templomban.

 

vissza