SZENT IMRE PLÉBÁNIA
 
 

Élő Kövek Közösség

Közösségünk története nem nyúlik nagyon távolra, csupán a 2009-2010. tanévre. Egy akkori katekumen csoport ugyanis úgy döntött, nem szeretne szétszéledni Húsvét szent ünnepe után. A lelkes, lassan közösséggé formálódó hittancsoporthoz csatlakozott még néhány közösséget kereső fiatal. A következő évek elég mozgalmasak voltak. Fiatalok jöttek és mentek. Sokan kerestek, néhányan találtak, mások máshol találtak, de egy kicsit mindenki hozzátett magából a közösséghez. Így érte el mai formáját.

"Fiatalság: a közösségi emberré válás időszaka" - Szent II.János Pál pápa
Nagyon fontos, hogy fiatalokként, a megfelelő lelki fejlődéshez és egyensúlyhoz egy közösséghez tartozzunk. Ahol megtapasztalhatjuk a közös ima erejét, érdekesebbnél érdekesebb témákban megkereshetjük a hit szerepét, kellemesen és hasznosan eltölthetjük a szabadidőnket. Egy-egy programból kivéve részünket, tapasztalhatjuk, hogy értékes "hangyái" vagyunk a Földnek.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, szeretettel várunk szerda esténként 19.00 órakor a plébánia közösségi termében.

Élő Kövek

 


 • Hirdetések

  PÜNKÖSDVASÁRNAP

  PÜNKÖSDVASÁRNAP

  Hálát adunk a Szentléleknek a bérmálásban kapott kegyelmekért. Imádsággal kérjük, hogy erősítse és tartsa meg a katolikus keresztény hitben a bérmálkozókat.

 • Közösségi hírek

  Szabó Zsolt atya Sopronban

  Szabó Zsolt atya Sopronban

  Szabó Zsolt msp atya, a Szegények Szolgái Misszionáriusok Mozgalom tagja három év után három hét szabadságra érkezett Peruból szülővárosába.